26 Januari

Lördag idag ja...blir inte att jag skriver så ofta, de händer inte så mycket för tillfället!
Tentavecka förra vecka, gick väl inte fullt så bra som jag ville men kan inte alltid gå som man vill, vare sig till är i privatlivet eller i plugget....
I helgen (blir då förra helgen emot idag haha) blev de Trollhättan för att fira Sandra och Davids födelsedagar kombinerat med inflyttningsfest :D de va skönt att lämna Halmstad för en natt, mycket som händer känslomässigt så bara bra att komma få nya intryck och träffa nya människor :) kvällen där innehöll allt från mat, dans och lekar till utgång....passade på att träffa upp en person jag hållet kontakt med under en period och de va kul, alltid kul att Träffa nya personer som sagt!
veckan som blev väldigt lugn, uppstart av nya kurser och en massa träning på gymmet :) måste på allvar börja ta tag i löpningen...Gbg varvet närmar sig snabbt, så har blivit 3*30 min på löpband, alltid något,
 
igår va de fredag med, långledigt ända till tisdag! Men dagen igår bestod av storstädning och tvätt och på kvällen träning och lite snack med en kompis. 
Idag, lördag 26 januari får jag finbesök av Eva, fick ett samtal igår att hon kommer och de gjord min gårkväll och dag idag väldigt bra haha! :D 
 
Så de va väldigt kortfattat om de lilla som hänt de senaste haha...men alltid något istället för inget :P 
 
bjuder på en bild från Nice, hade inte tackat nej till att få vara där just nu :) 
 
 
 
Allmänt/General | | Kommentera |

Jan. 16, 2013

| | Kommentera |

2013

Nytt år Nya möjligheter Nya upplevelser

Mitt avslut på 2012 blev väldigt lyckat så känns roligt. 
Nyår firades med underbara vänner som man inte sett på länge tillsammans med helt nyfunna personer som snabbt fått en plats i hjärtat.

Plats för firandet ägde rum hemma hos fina Minna, under slutet av kvällen va vi runt 13 personer som skulle få fira in de nya året tillsammans. 

Under kvällen bjöds de på god mat, trevligt sällskap, spel och mycket skratt. vid 12 slaget blev de skål med champange på balkongen med alla fina fyverkerier.
På något sett så kändes inte fyverkerierna lika viktiga i år, varför vet jag inte rikgtit...men kan vara alla goa människor :)

De sanaste dagarna i allmänhet har varit mycket mysiga, haft besök i stan, så har bara njutit till fullo...saknar dock halmstad väldigt mycket just nu, både lägenheten och alla fina människor, tur då att man åker tillbaka på fredag, längtar så de kryper i kroppen på mig haha, vill dit nu!
Men måste börja plugga med, så ska försöka ta mig in i pluggbubblan igen, tenta om ca 2 veckor...HJÄLP haha!


 
Allmänt/General | | Kommentera |
Upp